Ben je op zoek naar mobiele duobanden, telescopische transportbanden of andere mobiele machines? ARS Rental is de ideale plek voor je! We helpen je graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw behoeften. Onze machines zijn beschikbaar voor de landbouwsector, industrie en overslag in havens. Wij staan 24/7 klaar om je te helpen. Met onze snelle service, hoge kwaliteit en oog voor detail, kun je rekenen op onze servicegerichte maatwerk oplossingen.

Modulaire en flexibele duobanden

ARS Rental biedt een breed scala aan mobiele duobanden in verschillende lengtes en bandbreedtes. Je kunt in overleg de machines huren voor een zelf gekozen periode. Heb je de duoband langer nodig? Dan kun je de huurperiode aanpassen. Onze duobanden zijn modulair, gemakkelijk te bedienen en in lengte verstelbaar. Ze bestaan uit twee gekoppelde transportbanden, waardoor ze zeer flexibel plaatsbaar zijn en in een hoek ten opzichte van elkaar geplaatst kunnen worden.

Duobanden zijn eenvoudig in gebruik en kunnen snel worden geplaatst om grote afstanden te overbruggen tussen los- en opslagplaatsen. De capaciteit van de mobiele duobanden wordt mede bepaald door de bandbreedte, vermogen en bandsnelheid. Met ons assortiment aan machines kun je altijd de optie kiezen die het beste past bij jouw uitdaging.

Technische specificaties

Onze duobanden zijn in vaste verbinding met elkaar en kunnen na levering uit elkaar geschoven worden. Een duoband kan in- en uitgeschoven worden en de lengte kan in gebruik variëren van 7 meter (ingeschoven) tot 20 meter (uitgeschoven). U kunt uw machines selecteren op lengte, bandbreedte en capaciteit. Bij ARS Rental zijn er bandbreedtes beschikbaar van 800 en 1000 mm, met een capaciteit van 125 tot 450 ton per uur. De instort- en afstorthoogte zijn variabel.

Waarom ARS Rental?

Hoge kwaliteit is cruciaal bij duobanden, aangezien ze vaak worden gebruikt voor het vervoer van waardevolle producten zoals stukgoed, droge bulk, veevoeding, kunstmest, mineralen, zouten, agribulk, houtpellets en biomassa. Bij ARS Rental kun je 100% vertrouwen op onze machines van hoge kwaliteit en snelle inzetbaarheid. Wij bieden je een totaaloplossing die snel gerealiseerd kan worden. Onze prioriteit is om 24/7 een goede, persoonlijke service te bieden, zodat je altijd kunt rekenen op degelijke kwaliteit. Bovendien kun je vertrouwen op meer dan 15 jaar kennis en ervaring. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor een van onze duobanden of andere machines.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!