Algemene informatie

Bij ARS Rental kunt u terecht voor het huren en de aanschaf van diverse mobiele machines. Heeft u de gewenste machine gevonden in ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie. Zit de machine die u in gedachte had voor uw project er niet tussen? Geen probleem! Neem ook dan contact met ons op. We helpen u graag verder bij het vinden van een oplossing. We denken met u mee, zodat u snel aan de slag kunt.

Alleen de beste machines

Bij ARS Rental kunt u terecht voor het huren en de aanschaf van de beste machines, zoals stortbakken, hoppers, kistenvullers, opvoerbanden, duobanden en hallenvullers van merken zoals Breston en Miedema. We bieden meer dan de ‘standaard’ machines voor sectoren als industrie, landbouw en op en overslag.

We kijken graag met uw uitdaging mee voor een totaaloplossing. U kunt vertrouwen op onze meedenkendheid, ervaring en specialisme. Voor het huren en de aanschaf van een mobiele machine bent u bij ARS Rental dus aan het juiste adres.

Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen bij vragen of onduidelijkheden. Bel ons op 0187-202060 of mail naar info@ARS-rental.nl.

Storingsnummer (tijdens kantooruren)
0187-202060

Storingsnummer (buiten kantooruren) 
06-52370899

Voor technische ondersteuning
06-52370899

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!