Wilt u een mobiele hallenvuller voor een scherpe prijs en voor een flexibele periode huren? Dan zit je goed bij ARS-Rental. Bekijk direct het brede assortiment en vraag een vrijblijvende offerte aan voor de benodigde machine. Of neem direct contact met ons op. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u met een op maat gemaakte oplossing verder kunt. Dus of u nu opzoek bent naar een mobiele machine voor gebruik in de haven, industrie- of landbouwsector: bij ARS-Rental helpen we u graag verder.

De beste hallenvuller huren

U bent bij ARS-Rental aan het juiste adres voor het huren van een mobiele hallenvuller. Een hallenvuller wordt soms ook wel telescopische transportband, boxenvuller, scheepsbelader of zwenkband genoemd afhankelijk van de toepassing. U heeft de keuze uit een ruim assortiment. Daarnaast kunt u zelf de gewenste huurperiode selecteren, zodat u daarin ook flexibel kunt zijn. Heeft u de machine een dag langer nodig? Geen probleem. Bovendien hebben al onze mobiele machines voor zowel landbouwsector als industriële sector een scherpe huurprijs. Of u de hallenvuller dus voor een kleine of grote klus nodig hebt: we hebben voor ieder wat wils.

Kwalitatief hoogwaardige machines

Een hallenvuller van ARS-Rental bestaat uit een doorlopende band. De band is voorzien van een S-lus en schuift op deze manier zonder knik uit, zodat er ook geen val ontstaat. Kwetsbare producten, zoals landbouwgewassen, hebben hierdoor minder kans om beschadigingen op te lopen tijdens het transport. Bovendien kunnen de hallenvullers naar links en rechts zwellen en voor- en achteruit rijden. Daarnaast bereiken onze hallenvullers een uitgeschoven bandlengte tot wel 25,5 meter. Afhankelijk van onder andere de bandbreedte varieert de capaciteit van 100 tot 450 ton per uur.

Mogelijke toepassingen met een scheepsbelader

Een mobiele hallenvuller kan voor meerdere toepassingen ingezet worden, namelijk in de landbouwsector maar ook in de industriële sector of in de haven. In de landbouwsector worden hallenvullers ingezet voor de opslag van agrarische bulkgoederen, zoals wortelen, aardappelen, uien en meer. In de industriële sector wordt de hallenvuller ingezet voor het verladen en/of vertransporteren van grondstoffen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld steenkool, grind, zout, zand, granen, cacao en meer.

Wat onze hallenvullers zo veelzijdig maakt, is de mogelijkheid om ook vochtige en/of kleverige producten te kunnen transporteren. Zo vormen slib, zand, digestaat, dikke fractie mest of andere ontwaterde, vochtige en/of kleverige producten geen probleem. Een selectie van onze hallenvullers is daarvoor speciaal uitgevoerd met een gladde band.

Vindt uw hallenvuller

ARS-Rental staat bekend als dé partner voor flexibele huur van mobiele transportsystemen. We zijn specialist in de verhuur van diverse machines, zoals hallenvullers, met een toepassing voor de industrie, haven of landbouwsector. Service en kwaliteit hebben we hoog in het vaandel staan. We staan dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om mee te denken en te ontzorgen. U kunt vertrouwen op jarenlange ervaring en meedenkendheid.
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een mobiele hallenvuller. Of neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten voor advies of bij vragen. We helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende huurofferte op.