Makkelijk aardappelen, uien, wortelen of andere knolgewassen verplaatsen? Gebruik een transportband van ARS-Rental. Het grote voordeel van een transportband is dat een werknemer geen lichamelijk zwaar werk hoeft uit te voeren. De transportband neemt het werk uit handen en verplaatst de aardappelen naar een andere locatie. Ook maakt u een enorme efficiëntieslag, omdat er sprake is van een constante doorstroming van aardappelen.

Aardappelen vervoeren via een mini transportband

Er zijn allerlei verschillende mini transportbanden te huur. De goedkoopste mini transportband is de ETR-2000. Deze band heeft een capaciteit van 50 ton per uur, een breedte van 40 centimeter en een lengte van twee meter. De langste band – de ETR-6000 – heeft een lengte van zes meter. Het is echter mogelijk om meerdere banden achter elkaar te plaatsen. Moeten de aardappelen een afstand overbruggen van twintig, vijftig of zelfs honderd meter? Geen probleem!

Meer ‘handige handjes’ nodig voor uw aardappelhandel?

Naast mini transportbanden verhuren en verkopen we ook andere machines, zoals hallenvullers, scheepsbeladers, hoppers, doseerbunkers, telescopische transportbanden, duoband transportbanden, mobiele doorvoerbanden, opvoerbanden, stortbakken, opvangtrechters en kistenvullers. Mocht u dus meer handige mechanische handjes nodig hebben, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom een mini transportband voor aardappelen huren bij ARS?

ARS-Rental is dé specialist als het gaat om de verhuur van mobiele transportsystemen. We staan 24 uur per dag en zeven dagen per week klaar om mee te denken en u te ontzorgen. Daarnaast hebben we meer dan vijftien jaar ervaring en kunnen we u goed adviseren. Zo helpen wij op dit moment veel aardappelboeren en -handelaren in Nederland en weten we snel wat u wil. De machines die we leveren zijn van hoge kwaliteit. Gaat er iets stuk? Dan leveren we snel een vervangende machine.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een transportband. Of neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten voor advies of bij vragen. We helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!