Makkelijk aardappelen, uien, wortelen of andere knolgewassen verplaatsen? Gebruik een transportband van ARS-Rental. Het grote voordeel van een transportband is dat je zelf geen lichamelijk zwaar werk hoeft uit te voeren. De transportband neemt het werk uit handen en verplaatst de aardappelen snel en efficiënt naar een andere locatie. Je zult zien dat je productiecapaciteit enorm stijgt, omdat je een constante doorstroming realiseert van aardappelen naar de gewenste locatie.

Aardappelen vervoeren via een mini transportband

Bij ons kun je diverse soorten mini transportbanden huren, zoals de ETR-2000. Deze band heeft een capaciteit van 50 ton per uur, een breedte van 40 centimeter en een lengte van twee meter. Wil je een grotere afstand overbruggen? Dan bieden we ook langere banden aan, zoals de ETR-6000 van zes meter lang. En als dat nog niet genoeg is, kunnen we meerdere banden achter elkaar plaatsen om afstanden van twintig, vijftig of zelfs honderd meter te overbruggen. Geen uitdaging is te groot voor onze transportbanden!

Meer ‘handige handjes’ nodig voor uw aardappelhandel?

Naast mini transportbanden verhuren en verkopen we ook andere machines, zoals hallenvullers, scheepsbeladers, hoppers, doseerbunkers, telescopische transportbanden, duoband transportbanden, mobiele doorvoerbanden, opvoerbanden, stortbakken, opvangtrechters en kistenvullers. Mocht je dus meer handige mechanische handjes nodig hebben, dan bent je bij ons aan het juiste adres.

Wil je graag advies over hoe de transportlijn het meest efficiënt kan worden ingericht? We komen gaag bij je langs om de situatie te bekijken en de perfecte opstelling voor je samen te stellen.

Waarom een mini transportband voor aardappelen huren bij ARS?

ARS-Rental is dé specialist als het gaat om de verhuur van mobiele transportsystemen. We staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor je klaar. We denken met je mee maar bovenal kun je erop rekenen dat we je ontzorgen. Met meer dan vijftien jaar ervaring en kunnen we u goed adviseren. Vele agrariërs maken al gebruik van onze transportbanden en andere oplossingen, we weten dus waar jouw uitdaging zit. De machines die we leveren zijn van hoge kwaliteit. Gaat er iets stuk? Dan leveren we snel een vervangende machine.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een transportband. Of neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten voor advies of bij vragen. We helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!