Wilt u een opvoerband huren? Bij ARS-rental bent u aan het juiste adres. Bekijk direct het volledige assortiment mobiele machines voor zowel de landbouw als de industrie en ontdek de diverse mogelijkheden. Al vanaf €475 per week kunt u een mobiele opvoerband huren. Hierbij beschikt u over een capaciteit van 70 ton per uur. Voor degenen die liever meer ton per uur verplaatsen, zijn onze banden met een capactieit van 80 of 100 ton per uur een uitkomst. Al onze opvoerbanden zijn scherp geprijsd – zo ook onze andere machines. Meer weten? Bekijk het assortiment opvoerbanden dat u direct kunt huren of neem vrijblijvend contact met ons op.

Opvoerband huren bij ARS-rental

Een opvoerband huren doet u bij ARS-rental. Uiteraard kunt u voor meer machines bij ons terecht, zoals voor stortbakken, hoppers, kistenvullers, opvoerbanden, duobanden en hallenvullers van merken zoals Breston, Miedema en Amac. Bovendien zijn onze machines in te zetten in zowel de landbouw als de industrielële sector en havens.

Als u een opvoerband wilt huren met een capaciteit van 100 ton per uur, dan kost dat €575 per week. Deze machine is mobiel, zeer eenvoudig in het gebruik en u hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud of eventuele reparaties. We ontzorgen u volledig, zodat u snel en zonder gedoe aan de slag kunt.

Flexibele huurtermijnen

Wist u dat ARS-rental werkt met flexibele huurtermijnen? Onze huurprijzen geven we weer per week, maar ook als u de machine korter of langer nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk direct de specificaties van de opvoerband die u wilt huren of lees meer over de gunstige huurvoorwaarden.

Schroom bovendien niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen bij vragen of onduidelijkheden. Bel ons op 0187 202 060 of mail naar info@ARS-rental.nl

Partner voor mobiele transportsystemen

Onze mobiele machines zijn robuust en hebben een zeer lange levensduur. We hebben diverse nieuwe en gebruikte mobiele machines die direct leverbaar zijn, zodat u snel aan de slag kunt. Bovendien staan we bij ARS-rental 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Onze service, snelheid van handelen, hoge kwaliteit en ontzorging hebben we hoog in het vaandel staan. Hierdoor kunt u vertrouwen op een specialistische partner met jarenlange ervaring en meedenkendheid. 

Vraag direct een offerte aan

Heeft u een vraag of wilt u een offerte op maat ontvangen? Dan kunt u mailen naar info@ARS-rental.nl. U ontvangt dan uiterlijk binnen 2 werkdagen een reactie. Wilt u direct een offerte aanvragen voor een van onze machines? Bekijk dan onze betrouwbare machines, kies er een uit ons assortiment en vraag direct een offerte aan.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!