Hebt u een of meerdere opvoerbanden nodig? Dan bent u bij ARS-Rental aan het juiste adres. We hebben verschillende machines van gerenommeerde merken als Breston, Amac en Miedema. Natuurlijk kunt u ook voor andere mobiele machines bij ons terecht, zoals hallenvullers, hoppers, duobanden, doorvoerbanden, opvoerbanden, stortbakken, kistenvullers en mini-transportbanden. Wist u dat u al vanaf slechts € 475 per week een opvoerband tot uw beschikking hebt? Die kunt u dag en nacht inzetten als u dat zou willen. En het fijne: onderhoud en eventuele reparaties nemen wij op ons. We zijn immer niet voor niets dé #1 voor flexibele huur van mobiele transportsystemen. Meer weten? Lees gauw verder.

Verschillende opvoerbanden tot uw beschikking

Voor iedere uitdaging biedt ARS-Rental een oplossing. Neem bijvoorbeeld onze opvoerband OB 9-80 BL van Breston. Dit zwaargewicht heeft een capaciteit van 125 ton per uur en een bandbreedte van 800 mm. En met een bandlengte van 9000 mm en opvoerhoogte van 4200 mm haalt u een bewezen alleskunner in huis. Voor slechts € 625 per week kunt u deze machine al huren. Wie liever een meer bescheiden optie kiest, of simpelweg een kleinere klus voor de boeg heeft staan, kan prima uit de voeten met de opvoerband HAT8/85 van Miedema. Deze mobiele band heeft een capaciteit van 70 ton per uur, bandbreedte van 800 mm, bandlengte van 8000 mm en een opvoerhoogte van 3600 mm. Deze opvoerband staat al tot uw beschikking voor slechts € 475 per week.

Als u een bepaalde machine voor meerdere weken of een langere periode nodig hebt, denken we graag met u mee. Ook in de prijs! We maken graag een scherpe offerte voor u op. Uiteraard geheel vrijblijvend en op maat gemaakt. Zo bent u ervan verzekerd dat u de beste oplossing krijgt.

Welke opvoerband past bij úw uitdaging?

Wist u dat een opvoerband ook wel een elevator of transporteur genoemd wordt? Het mooie van deze machines is dat ze zeer veelzijdig inzetbaar is. Zo kan het dienen als toevoerband voor een sorteermachine, maar ook als afvoerband, kistenvulband of als transportband voor het vullen van een vrachtwagen met bulkgoederen, zoals zand of aardappelen. Doorgaans wordt een opvoerband van een van de volgende soorten materialen gemaakt.

  • PVC (vaak in combinatie met harde meenemers)
  • Rubber (vaak met profiel)

Welk materiaal het beste is, hangt voornamelijk af van de toepassing. Zo wordt een rubberen opvoerband vaak gekozen als er producten als grond, aardappelen of uien vertransporteerd moeten worden. In de landbouwsector zien we deze optie dus vaak terug.

PVC wordt vaak ingezet bij vochtige en/of kleverige producten. Denk dan aan slib, zand, digestaat, dikke fractie mest of andere ontwaterde, vochtige en/of kleverige producten. In combinatie met harde meenemers is uw klus binnen no time geklaard. In de industrie en havensector zien we deze oplossing vaak terug.

Bent u er nog niet helemaal uit welke opvoerband u het beste kunt kiezen voor uw klus? Of wilt u dat er een specialist met u meekijkt? Geen enkel probleem. Bel of mail ons direct. We helpen u graag verder.

Vertrouw op meer dan 15 jaar ervaring

ARS-Rental staat bekend als dé partner voor flexibele huur van mobiele transportsystemen, waaronder opvoerbanden. We zijn dé #1 specialist met meer dan 15 jaar ervaring in de verhuur van verschillende soorten machines. Neem dan ook direct een kijkje in ons ruime assortiment. Alle machines zijn bij uitstek geschikt voor een toepassing in de industrie, haven of landbouwsector. Daarnaast hebben we persoonlijke service en uitstekende kwaliteit hoog in het vaandel staan. We staan dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om mee te denken en te ontzorgen. U kunt vertrouwen op jarenlange ervaring en meedenkendheid.

Meer weten over een van onze mobiele machines? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een van onze alleskunners, zoals een opvoerband. Of neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten voor advies of bij vragen. We helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing! Wist je trouwens dat je ons ook kunt volgen op LinkedIn? We posten regelmatig leuke video’s van trotse klanten.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!