Met trots geven we een kijkje achter de schermen bij de realisatie van ons project voor GMB BioEnergie Tiel B.V. In de afgelopen jaren hebben we samengewerkt aan diverse proefopstellingen om hun composteringstunnels zo efficiënt mogelijk te vullen.

Het doel: verbeteren van het composteerproces én het verminderen van shovel-bewegingen en daarmee het verbruik van fossiele brandstof.

Door ons ruime assortiment machines hebben we diverse opstellingen op locatie kunnen testen om meer inzicht te krijgen in de gedraging van het product en de meest efficiënte manier van werken.

Na de proef hebben we samen met ons dealermerk Breston een permanente installatie ontwikkeld en vorig jaar hebben we de definitieve installatie opgebouwd en in bedrijf gesteld. De verschillende doelstellingen zijn hierbij gerealiseerd:

  • Vergroten van de productiecapaciteit;
  • Het verbeteren van het product door luchtigere en gelijkmatigere vulling;
  • Het reduceren van shovel bewegingen en emissie reductie;
  • Automatisch vullen van de tunnels 

Heb je ook een vraagstuk met betrekking tot het verbeteren van uw proces of behoefte aan technische ondersteuning, vraag dan naar de mogelijkheden!

Zie onderstaande video gemaakt door onze klant om de installatie in werking te zien:

Vraag offerte aan

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!