duoband-2×8-100-:-11769
Breston

Duoband 2×8-100 : 11769

Merk Breston
Chassisnummer 11769
Bouwjaar 2021
Conditie Gebruikt

Prijs op aanvraag

Bekijk product
duoband-2×8-100-:-11768
Breston

Duoband 2×8-100 : 11768

Merk Breston
Chassisnummer 11768
Bouwjaar 2021
Conditie Gebruikt

Prijs op aanvraag

Bekijk product

Zou u graag een duoband/telescopische transportband willen aanschaffen? Dit kan bij ARS-Rental! Neem snel een kijkje in ons brede assortiment. We bieden duoband/telescopische transportbanden van Breston, Cermax en ARS-Rental aan. Per product kunt u de benodigde informatie zoals de afbeelding, capaciteit en afmetingen bekijken. Voor zowel de industrie-, havens- en landbouwsector bieden we diverse machines aan. Zo hebben we voor ieder wat wils en kunt u binnen zeer korte tijd aan de slag. 

De duoband/telescopische transportbanden worden voornamelijk gebruikt in de agrarische en industriële sector. In deze sectoren worden de transportbanden ingezet om grote afstanden te overbruggen tussen los- en opslagplaats. Bandbreedte, vermogen en bandsnelheid bepalen mede de capaciteit van de mobiele duobanden.

ARS-Rental staat voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. We staan bovendien 24 uur per dag en 7 dagen voor u klaar. Hoge kwaliteit en ontzorging staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt terugvallen op onze meedenkendheid en servicegerichte totaaloplossingen. Wilt u een duoband of telescopische transportband kopen? Vraag een vrijblijvende (huur) offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan natuurlijk ook bij vragen of opmerkingen. Wij denken graag met u mee!

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.