Op zoek naar een handige en snelle oplossing voor het verplaatsen van zand? Bij ARS-Rental kun je eenvoudig een mini transportband huren. Onze voorraad is altijd ruim gevuld, zodat je snel aan de slag kunt. Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan voor meer informatie.

Zand vervoeren via een mini transportband

Onze kwalitatieve transportbanden hebben een lengte van twee tot zes meter. De banden voeren tien tot vijftig ton zand per uur af. Maar niet alleen zand: ook grind, puin, grond, bouwafval en andere grondstoffen kunnen met deze mini transportband worden verplaatst. Ze zijn dus multi-inzetbaar en dat maakt de transportband een waardevolle toevoeging bij iedere klus. We adviseren je graag welke transportband of combinatie van machines voor jouw uitdaging het meest geschikt is. Wist je bijvoorbeeld dat banden koppelbaar zijn en dat het zo mogelijk is om zand tientallen tot honderden meters te vervoeren? Ook de combinatie met vultrechters en hallenvullers/scheepsbeladers is al bij veel van onze klanten heel waardevol en efficiënt gebleken.

Zand afgevoerd? Band verschuiven!

Onze mini transportbanden zijn eenvoudig te bedienen, makkelijk te verplaatsen en snel te (ont)koppelen. Ook zijn ze licht in gewicht, waardoor de mini transportbanden door iedereen gebruikt kan worden. Het voordeel hiervan is dat je binnen enkele minuten de transportbanden hebt verplaatst. Schuif de transportband op zodra het zand op een bepaalde plek is afgevoerd en ga op een andere locatie verder.

Liever een zwaardere uitvoering? Ook daarvoor heeft ARS een passende oplossing voor jouw klus. Zo hebben we altijd een ruime voorraad telescopische transportbanden of duobanden, die je kunt huren zo lang je deze nodig hebt.

Waarom een zand transportband huren bij ARS?

ARS-Rental is dé specialist als het gaat om de verhuur van mobiele transportsystemen. We staan 24 uur per dag en zeven dagen per week klaar om mee te denken en te ontzorgen. Daarnaast hebben we meer dan vijftien jaar ervaring. De machines die we leveren zijn van hoge kwaliteit. Gaat er iets stuk? Dan leveren we snel een vervangende machine.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een transportband. Of neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten voor advies of bij vragen. We helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!