Oogst of gewassen verwerken laag bij de grond? Maak het jezelf gemakkelijk en maak gebruik van een doseerhopper van ARS-Rental. 

Omdat de doseerhopper is uitgerust met een lage, brede instortzijde is hij zeer geschikt om beladen te worden met een shovel, kipper, dumper, kraan of vrachtwagen. Je kunt je voorstellen dat je hiermee veel mankracht en tijd kan besparen. Ook kan een doseerhopper een goede aanvulling zijn bij het gebruik van bijvoorbeeld een hallenvuller, ook wel boxenvuller of bij een duoband. Bij ARS-Rental kijken we graag mee naar een totaaloplossing bij jouw uitdaging. 

Een ruim aanbod aan doseerhoppers bij ARS-Rental

Binnen het brede assortiment bij ARS-Rental hebben we een ruim aanbod aan doseerhoppers of ook wel doseerbunkers genoemd. Zo zijn er verschillen in breedte, lengte en capaciteit. Ook kun je ze voor meer producten gebruiken dan je misschien in eerste instantie zou denken. Niet alleen is hij geschikt voor het verwerken van oogst of gewassen, ook voor het doseren van droge bulk producten zoals zand, grind, puin of grond is de doseerhopper goed te gebruiken. Deze eigenschappen maken dat hij zowel in de industrie- als de agrarische sector een goede toevoeging is. 

Doseerhoppers in de industrie

Naast de agrarische sector zijn doseerhoppers niet meer weg te denken uit de industriële sector. Vanuit een vrachtwagen of met een kraan kan product in grote hoeveelheden worden ontvangen in de doseerhopper. Door de grote buffer kan deze het product vervolgens in grote capaciteit verder in de transportlijn brengen, bijvoorbeeld met de dwarsafvoerband. Hierachter kan vervolgens een scheepsbelader worden geplaatst, die met flinke capaciteit een schip kan beladen. 

Doseerhopper gebruiken in combinatie met andere machines

Wil je een grotere afstand overbruggen van bijvoorbeeld een vrachtwagen tot aan de loods?

Combineer dan een of meerdere doseerhoppers met een transportband en een hallenvuller. Zo vangt de doseerhopper als eerste de producten op waarna ze op de transportband terecht komen. Deze transporteert de goederen vervolgens naar de hallenvuller. Weten welke totaaloplossing bij jou past? Met ruim 15 jaar aan ervaring denkt ARS-Rental graag met je mee. Zo zijn onze huurtermijnen flexibel en hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud of reparaties. Bij ARS-Rental word je volledig ontzorgd. Wist je dat je al vanaf €1.450,- per week een doseerhopper kunt huren?

Een doseerband aanschaffen of toch liever huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We staan 24 uur, 7 dagen per week voor je klaar.  

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!