Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het huren van een mobiele hallenvuller tegen een scherpe prijs? Dan is ARS-Rental precies wat je nodig hebt! Ontdek ons uitgebreide assortiment en vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor jouw gewenste machine. Onze specialisten staan klaar om met je mee te denken en een op maat gemaakte oplossing te bieden.

Wat is een Hallenvuller?

Een hallenvuller is een veelzijdige machine die bestaat uit een doorlopende band met een S-lus, waardoor producten zonder knik kunnen worden getransporteerd. Dit voorkomt beschadigingen aan kwetsbare goederen, zoals landbouwgewassen. Bij ARS-Rental bieden we hallenvullers met uitgeschoven bandlengtes tot wel 25,5 meter en een capaciteit variërend van 100 tot 450 ton per uur, afhankelijk van de specificaties.

Kwalitatief Hoogwaardige Mobiele Machine Huren

Bij ARS-Rental kun je kiezen uit een ruim assortiment mobiele hallenvullers voor diverse toepassingen, zoals in de landbouw, industrie of haven. Onze flexibele huurperiodes en scherpe prijzen maken het huren van een hallenvuller eenvoudig en betaalbaar. Heb je de machine langer nodig dan gepland? Geen probleem, neem gewoon contact met ons op en wij regelen het voor je!

Hallenvuller voor aardappelen, zand en meer

Een hallenvuller kan voor meerdere toepassingen ingezet worden, bijvoorbeeld in de landbouwsector maar ook in de industriële sector of in de haven. In de landbouwsector worden hallenvullers ingezet voor de opslag van agrarische bulkgoederen, zoals wortelen, aardappelen, uien en meer. In de industriële sector wordt de hallenvuller ingezet voor het verladen en/of vertransporteren van grondstoffen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld steenkool, grind, zout, zand, granen, cacao en meer. Ook in de haven wordt een hallenvuller vaak ingezet, waaronder wederom voor het vertransporteren van zand of grondstoffen.

Wat hallenvullers zo veelzijdig maakt, is de mogelijkheid om ook vochtige en/of kleverige producten te kunnen vertransporteren. Zo zijn slib, zand, digestaat, dikke fractie mest of andere ontwaterde, vochtige en/of kleverige producten geen probleem voor de hallenvullers van ARS-Rental. Wist je dat een selectie van onze hallenvullers daarvoor speciaal is uitgevoerd met een gladde band?

Onze hallenvullers in actie

We plaatsen regelmatig video’s van trotse klanten die met onze hallenvullers of andere machines hun klus aan het uitvoeren zijn. Op onze LinkedIn-pagina kun je mooie filmpjes vinden bij tevreden klanten, zoals onderstaande van het lossen van vrachtwagens met houtpellets. Deze unieke hallenvuller – met zijn uitzonderlijk lange oversteek voor de wielen van maar liefst 19,5 meter en afstort van 13,5 meter hoog – is uitermate geschikt voor producten welke uitvloeien, zoals granen, houtpellets, veevoeder en meer. Het doet ons altijd goed om zulke positieve reacties te ontvangen!

Check onze video’s en volg ons ook op LinkedIn!

Dé oplossing voor jouw uitdaging

ARS-Rental staat bekend als dé partner voor flexibele huur van mobiele transportsystemen, waaronder hallenvullers. We zijn specialist met meer dan 15 jaar ervaring in de verhuur van verschillende soorten machines, zoals hallenvullers, duobanden, hoppers, opvoerbanden en meer. Alle machines zijn bij uitstek geschikt voor een toepassing in de industrie, haven of landbouwsector. Daarnaast hebben we persoonlijke service en uitstekende kwaliteit hoog in het vaandel staan. We staan dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar om mee te denken en te ontzorgen. Je kunt vertrouwen op jarenlange ervaring en meedenkendheid.

Meer weten over een van onze mobiele machines? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een van onze alleskunners, zoals een hallenvuller of duoband. Of neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten voor advies of bij vragen. We helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing!

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!