Een mobiele mini transportband huren? Bij ARS-Rental huur je deze al vanaf 185 euro per week. Bovendien profiteer je van flexibele huurtermijnen. Dus ook als de werkzaamheden uitlopen of je wilt langer gebruik maken van de transportband, is dat geen enkel probleem en kun je de machine langer huren. Het assortiment transportbanden varieert van een capaciteit van 10 tot 50 ton per uur en bandlengtes variërend van 2000 tot 6000 mm. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder en ontdek het zelf. Wilt je direct een machine huren? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan voor een vrijblijvend prijsvoorstel.

Mini transportband huren

Wist je dat de mini transportbanden in ons assortiment voor zowel de agrarische als de industriële sector ingezet kunnen worden? We bieden mobiele machines aan met diverse bandbreedtes en voor verschillende prijzen, zodat we voor iedereen een passende oplossing kunnen realiseren. Ben je niet helemaal zeker welke transportband het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden? Onze specialisten adviseren je graag om de beste en meest efficiënte oplossing te realiseren.

Flexibel plaatsbaar en eenvoudig in gebruik

Onze mini transportbanden zijn eenvoudig te bedienen en hebben een hoge capaciteit. De installaties zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen met capaciteiten variërend van 10 tot 50 ton per uur. De transportbandjes zijn robuust, eenvoudig in gebruik en inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen zoals het transporteren van zand, grind, aardappelen, puin (granulaat) en tal van andere producten. Omdat het compacte units betreffen, kunnen ze eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden om lange afstanden te overbruggen. Bovendien zijn ze licht in gewicht wat transport naar de locatie vereenvoudigd.

Hoge kwaliteit en persoonlijke service

Omdat zeer verschillende producten (zoals grond, zand,grind en puin(granulaat)) getransporteerd worden met een mini transportband is het van groot belang dat deze van hoge kwaliteit is. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat onze machines stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit zijn. Wij voorzien namelijk het onderhoud en eventuele reparaties. Omdat dit allemaal voor je geregeld wordt, kun je snel aan de slag. Kies je voor ARS Rental, dan kies je voor een totaaloplossing. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je 24/7 goede, persoonlijke service krijgt. Daarom kunt je iedere dag, de hele week, bellen bij vragen. Dat is wat meer dan 15 jaar kennis en ervaring met zich meebrengen!

Specialist in verhuur van machines

ARS-Rental staat bekend als dé partner voor flexibele huur van mobiele transportsystemen. We zijn specialist in de verhuur van diverse machines, zoals mini transportbanden, met een toepassing voor de industrie, haven of landbouwsector. Service en kwaliteit hebben we hoog in het vaandel staan. We staan dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om mee te denken en te ontzorgen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een mobiele hallenvuller. Of neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten voor advies of bij vragen. We helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!