Een mobiele mini transportband huren? Bij ARS-Rental huurt u er al een vanaf 185 euro per week. Bovendien hanteren we flexibele huurtermijnen. Dus ook als uw werkzaamheden enkele dagen of weken uitlopen, is dat geen enkel probleem. In overleg kunt u de machine dan langer huren. U kunt kiezen uit transportbanden met een capaciteit van 10 tot 50 ton per uur en bandlengtes variërend van 2000 tot 6000 mm. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder en ontdek het zelf. Wilt u direct een machine huren? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan voor een vrijblijvend prijsvoorstel.

Mini transportband huren

Wist u dat de mini transportbanden in ons assortiment voor zowel de agrarische als de industriële sector ingezet kunnen worden? We bieden mobiele machines aan met diverse bandbreedtes en voor verschillende prijzen, zodat we voor iedereen een passende oplossing kunnen realiseren. Bent u niet helemaal zeker welke transportband het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Onze specialisten adviseren u graag.

Flexibel plaatsbaar en eenvoudig in gebruik

Onze mini transportbanden zijn eenvoudig te bedienen en hebben een hoge capaciteit. De installaties zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen met capaciteiten variërend van 10 tot 50 ton per uur. De transportbandjes zijn robuust, eenvoudig in gebruik en inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen zoals het transporteren van zand, grind, aardappelen, puin (granulaat) en tal van andere producten. Omdat het compacte units betreffen, kunnen ze eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden om lange afstanden te overbruggen. Bovendien zijn ze licht in gewicht wat transport naar uw locatie vereenvoudigd.

Hoge kwaliteit en persoonlijke service

Omdat zeer verschillende producten (zoals grond, zand,grind en puin(granulaat)) getransporteerd worden met een mini transportband is het van groot belang dat deze van hoge kwaliteit is. U kunt er bij ons voor de volle 100% op vertrouwen dat onze machines stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit zijn. Wij voorzien namelijk het onderhoud en eventuele reparaties. Omdat dit allemaal voor u geregeld wordt, kunt u snel aan de slag. Wij zorgen voor een totaaloplossing. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u 24/7 goede, persoonlijke service krijgt. Daarom kunt u iedere dag, de hele week, bellen bij vragen. Dat is wat meer dan 15 jaar kennis en ervaring met zich meebrengen!

Specialist in verhuur van machines

ARS-Rental staat bekend als dé partner voor flexibele huur van mobiele transportsystemen. We zijn specialist in de verhuur van diverse machines, zoals mini transportbanden, met een toepassing voor de industrie, haven of landbouwsector. Service en kwaliteit hebben we hoog in het vaandel staan. We staan dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om mee te denken en te ontzorgen. U kunt vertrouwen meer dan 15 jaar kennis en ervaring.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een mobiele hallenvuller. Of neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten voor advies of bij vragen. We helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!