Wilt u een trogband voor een scherpe prijs en voor een flexibele periode huren? Dan bent u bij ARS Rental aan het juiste adres. Bekijk direct het brede assortiment en vraag een vrijblijvende offerte aan voor de benodigde machine. Of neem direct contact met ons op. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u met een op maat gemaakte oplossing verder kunt. 

Dus of u nu op zoek bent naar een mobiele machine voor gebruik in de haven, industrie- of landbouwsector: bij ARS-Rental helpen we u graag verder. Voor een trogband, hallenvuller, hopper of een ander soort machine zit u bij ons goed.

Wat is een trogband?

Een trogband wordt voornamelijk ingezet voor bulkgoederen. Zowel lichte als zware producten kunt u met een trogband eenvoudig en snel transporteren. Bovendien is het een betrouwbare installatie die u niet zomaar in de steek laat. Voor lichte toepassingen wordt veelal een in trogvorm gezette staalplaat als bandondersteuning gebruikt. Bij zwaardere toepassingen bestaat de bandondersteuning meestal uit in trogvorm geplaatste ondersteuningsrollen, zodat het geheel stevig blijft staan. Voor horizontaal transport wordt meestal een gladde transportband ingezet. Bij opvoerhoeken groter dan ca. 20 graden bevelen we een geprofileerde transportband aan.

Uit voorraad leverbaar

Door onze ruime voorraad kunnen we direct leveren vanuit voorraad. Heeft u dus morgen al een trogband, hallenvuller of stortbak nodig? Geen enkel probleem. In veel gevallen kunnen we de volgende dag – en soms zelfs nog dezelfde dag – de benodigde machine bij u afleveren. De gebruikte trogbanden worden door ons volledig gecontroleerd, zodat u er zeker van bent dat alles naar behoren werkt. Uiteraard kunt u ons ook altijd – indien nodig – bereiken op het algemene of storingsnummer. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. We vinden persoonlijke en snelle service namelijk erg belangrijk!

Waarom ARS Rental?

Als u kiest voor ARS Rental kunt u vertrouwen op meer dan 15 jaar kennis en ervaring. We werpen graag een technisch oog op uw uitdaging, zodat u verzekerd bent van een totaaloplossing die snel gerealiseerd kan worden. Wij zijn dus ook úw partner voor flexibele huur van mobiele transportsystemen. We beschikken over een breed assortiment met verschillende mobiele machines, zoals duobanden, hallenvullers, trogbanden, opvoerbanden, kistenvullers, hoppers en stortbakken van gerenommeerde merken zoals Breston, Miedema en Amac. Bovendien zijn ze breed inzetbaar, bijvoorbeeld in de industrie en overslag in havens maar ook in de landbouwsector!

Ontvang een vrijblijvend prijsvoorstel

Benieuwd naar de prijs voor de huur van een trogband? Vraag dan direct een offerte aan. U ontvangt dan binnen slechts één werkdag een vrijblijvend prijsvoorstel. U kunt zelf de huurperiode aangeven, bijvoorbeeld één week of drie maanden. Korter of langer: het is allemaal mogelijk. Meer weten over één van onze machines? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij denken graag met je mee bij het vinden van een passende oplossing!

Neem contact met ons op

Meer weten over onze machines? Een technisch oog laten meekijken bij uw uitdaging? Een totaaloplossing van een specialist met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring?

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende (huur) offerte op.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte en ontvang updates rondom ARS-Rental!